Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Hvem passer Web-Regnskab til?

Web-Regnskab er et regnskabsprogram bygget til mindre og mellemstore virksomheder og foreninger.

Regnskabsprogram med Let Adgang

Web-Regnskab er online baseret, hvilket gør at du altid har tilgang til dine data. Dette betyder også at du som mindre virksomhed uden en stor IT afdeling let kan komme i gang. Der er ingen besværlig installation - du kan komme i gang med det samme!

Passer til alle typer virksomheder og foreninger

Den lette og lækre konfiguration i Web-Regnskab gør at du kan benytte Web-Regnskab til alle typer virksomheder og foreninger. Med få klik kan du let tilføje konti til kontoplanen som du har brug for, så kontoplanen indeholder netop de konti du har brug for.

Med både simpel og avanceret moms konto redigering kan du også sørge for at Moms konti passer til netop din virksomhed, uanset om du arbejder med standard moms på 25% eller om du arbejder med en momsfri forening.

Programmet kan både benyttes til personligt ejede virksomheder, såvel som til ApS og A/S.

Regnskabsprogram til Håndværkere og andre på farten

Er du håndværker, kørende sælger eller på anden måde på farten, er Web-Regnskab også et rigtigt godt valg. Vores lækre og lette Faktura modul gør at du direkte hos kunden kan oprette en faktura, og med få klik sende den til din kundes Email som PDF fil - ingen besværlig administration i de sene nattetimer med at sende faktura.

Du kan sende fakturaen direkte fra din laptop med netadgang eller logge på via din SmartPhone.

Foreningsprogram til Regnskab

Er du kasserer i en forening og har brug for et godt værktøj til at holde styr på foreningens finanser, er Web-Regnskab ligeledes et godt valg.

Du kan oprette en ekstra adgang til eks. foreningens formand, så han altid kan logge ind og følge foreningens økonomi og holde øje med hvad der står på de forskellige konti mv.

Den let konfigurerbare moms opsætning gør også at du kan fjerne moms på alle konti, og dermed undgå at bogføre moms, såfremt I er en momsfri forening som de fleste. Det perfekte bogføringsprogram til foreningen!