Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Bogføring i Web-Regnskab

 

Bogføring

Ubegrænsede posteringer

Hos os har du lov til at vokse i antal kunder og bilag uden du pludselig får en ekstra regning.

Du har fri posteringer - og kan lave lige så mange "ben" på dine posteringer du ønsker uden det koster ekstra. 

Din unikke kontoplan

Vi giver dig mulighed for at bygge din kontoplan præcis som du vil. Eller du kan benytte vores færdiglavede kontoplan og komme hurtigt i gang - det skal være som du ønsker det.

Standard kontoplanen

Vi anbefaler vores standard kontoplan til alle der ikke har særlige krav og ønsker til kontoplanen. Du kan hurtigt komme i gang og nyde godt af en række specielle features som at kunne benyttes vores årsrapport modul mv.

Byg-selv kontoplanen

Vil du gerne have din kontoplan på en helt speciel måde - så har du mulighed for at bygge din helt egen kontoplan med vores mere avancerede byg-selv kontoplan. Den tager lidt længere tid at bygge op men det er trods alt en engangs-opgave.

Her kan du lave netop de overskrifter, konti og sum-konti du ønsker - og det bedste af det hele er at det ikke koster noget ekstra.

 

 

Bank integration

Vil du indlæse din bankfil direkte til bogføringskladden?

Med markedets smarteste bankimport kan du importere posteringer fra din bank. Vi kan tilbyde import fra samtlige danske banker!

Det hele sker med 2 klik i programmet.

Læs mere her >>

Online Regnskabsprogram - Danmarks letteste fra blot 59 kr./md!

Prøv gratis nu i 14 dage

 

Bogføring

Bogføring for alle niveauer

Hos os kan du finde netop den bogføringsmåde der passer til dit niveau og arbejdsgang. Vi tilbyder faktisk hele 5 forskellige måder at bogføre på:-)

Simpel bogføring

Er du nybegynder kan du indtaste dine bilag i vores indtastningsbillede vi kalder "simpel bogføring". Her behøver du ikke tænke på debet og kredit men du skal blot tage stilling til om det er en indtægt eller udgift - her kan alle være med uanset niveau.

Klassisk bogføringskladde

Vores klassiske bogføringskladde kan normalt også benyttes af de fleste men her støder man på termerne "debet" og "kredit" mv. 

Kvik kladde

Er du vant til at bogføre eller arbejder som bogholder/revisor ved vi at hastighed er altafgørende. Derfor har vi udviklet en kvik-kladde hvor man ikke behøver anvende mus men kan tabulere sig rundt i kladden. Man kan også let søge på kontonavne og numre mens man bogfører

Bogføring i Excel

For alle vores Microsoft Excel fans er der en super smart bogføringsmulighed hvor du offline kan bogføre i et Excel ark og herefter importere det til din bogføringskladde med et enkelt klik. Denne mulighed kan både benyttes til traditionel bogføring men kan også kombineres med dine andre systemer - hvor du eks. kan indlæse dine salg i webshoppen eller lign.

Bank import

Ydermere kan du indlæse din bankfil og bogføre ud fra denne med 2 klik - denne mulighed giver dig mulighed for at bogføre med lynets hast og minimerer risikoen for bankdifferencer og 

 

Bogføring

Simulering af kladden på flere måder

Vi forstår hvor vigtigt det er ikke at bogføre en forkert kladde. Det er altid lettere at rette bogføringsfejl før de bliver bogført. En simulering er en visning der viser hvordan dine konti vil se ud efter du har bogført kladden - men før det rent faktisk gøres. Netop fordi det er så genialt et værktøj har vi hele to måder at simulere på i vores kladde.

Faste simuleringskonti

Du kan opsætte en række simuleringskonti som fast vises i bunden af din bogføringskladde og løbende viser ændringen på eks. din bank. Du kan derved hele tiden se om din bank stemmer før du bogfører. Disse konti kan opsættes på samtlige konti i kontoplanen - inkl. konti i resultatopgørelsen!

Fuld simuleringsmulighed

Det er muligt at slå en funktion til i systemet der giver dig mulighed for at lave en fuld simulering inden bogføring. Dette vil vise dig hvad alle konti der er bogført på stod på før og efter du vil have bogført din kladde. Tilmed har du mulighed for at klikke på tallene og få en udspecificering af hvad der var bogført i forvejen og hvad der ligger i kladden

Indsamlet via Trustpilot

Hvad brugerne siger