Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Momsafregning med få klik

 

Moms

Med eller uden moms

Uanset om du er momspligtig eller momsfritaget kan du benytte Web-Regnskab. Systemet er meget fleksibelt og kan med få klik ændres fra at beregne moms til at slå momsberegningen fra.

Har du en virksomhed med blandede aktiviteter hvoraf nogle er med moms og andre uden kan du fleksibelt sætte nogle konti op med moms og andre uden - så vil systemet automatisk vide hvornår der skal beregnes moms.

 

 

Moms

Aflæs og bogfør moms med få klik

Du behøver ikke kende meget til regnskab for at kunne aflæse vores meget brugervenlige momsoverblik. Her kan du vælge om du er kvartals- eller halvårsmomset og hurtigt aflæse de tal du skal indtaste på Skats hjemmeside. Vi sørger for at den tekniske del af momsbogføringen - du skal blot lave få klik. Dette gælder både når du laver momsen og betaler momsen.

Online Regnskabsprogram - Danmarks letteste til blot 59 kr./md!

Prøv gratis nu i 14 dage

 

Moms

EU Moms

Sælger du til udlandet eller køber du fra andre lande kan du med vores EU Moms modul let få beregnet den statistiske EU moms. Den skal beregnes anderledes end almindelig moms - og det kan vi sørge for at holde styr på for dig.

Variabel moms

Vores fleksible momsopsætning giver dig mulighed for at afvige fra vores standard opsætning med 25 % moms og lave op til 6 momskoder med forskellige moms satser. Dette gør du med stor fleksibilitet kan klare selv krævende momsopgaver.

 

 

Moms

Variable momslinier på faktura

Hører du til de virksomheder der har et lidt mere avanceret momsbehov på dine faktura har vi en fleksibel faktura opsætning der gør du på produktniveau kan lave variabel moms. Lægger du eks. porto på en faktura der ikke skal beregnes moms af kan Web-Regnskab automatisk sikre det korrekte momsbeløb afregnet når blot du een gang for alle angiver at produktet er uden moms.

Du kan tilmed give alle produkter fuldt fleksibel momsberegning med en hvilken som helst momsprocent!  

Indsamlet via Trustpilot

Hvad brugerne siger