Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Fakturering i Web-Regnskab

 

Fakturering

Ingen begrænsninger

På samme måde som vi har ubegrænset antal posteringer i systemet giver vi dig også alt uden begrænsninger i fakturamodulet. Opret ubegrænset antal kunder, kontakter, faktura, varer, varegrupper mv.

Importér let dine kunder

Vi tilbyder en let import mulighed hvor du kan importere dine kunder ved hjælp af vores import skabelon i Excel. Kontakt os for at høre mere.

Faktura på flere sprog

Sender du faktura til andre lande kan du let skifte sprog når du laver fakturaen. Du kan udover Dansk og Engelsk også sende fakturaen på Svensk og Færøsk.

Automatisk bogføring og udsendelse af dine faktura

Når du laver en faktura i Web-Regnskab bliver den automatisk bogført for dig korrekt. Det samme sker når du markerer fakturaen som betalt - dette bliver også bogført for dig automatisk. Ønsker du at sende din kunde fakturaen per mail sker dette ligeledes automatisk - men du kan naturligvis også vælge selv at sende den i stedet.

 

 

Fakturering

Rabatter og varelager

Har du brug for at lave en rabatlinie kan du nemt gøre det med vores rabat-funktion. Her kan du både vælge om du vil give en rabat i beløb eller som en procentdel af fakturaen eller fakturalinien.

Rabatter kan både gives på enkelt produktlinie niveau eller som en faktura rabat.

Varelageret kan du let holde styr på med vores varelagerfunktion. Her kan du taste lagerbeholdning ind og når du løbende sælger varer på en faktura vil de blive fratrukket lagerantallet. Ved årets afslutning kan du let printe en lagerliste som du kan bruge til din lageroptælling.

Online Regnskabsprogram - Danmarks letteste fra blot 59 kr./md!

Prøv gratis nu i 14 dage

 

Fakturering

EAN Fakturering

Sælger du til det offentlige eller til større virksomheder som ønsker en EAN eller GLN faktura? Du kan med vores EAN modul let sende fakturaen direkte ind i EAN systemet med et enkelt klik. Kontakt os for at høre mere på support@web-regnskab.dk

SMS faktura

Vil du sikre at dine kunder er opmærksomme på du har sendt dem en faktura? Benyt vores SMS mulighed der sikrer at dine kunder modtager en sms om at der ligger en faktura og venter på dem i deres mailboks.

Tilbud og ordrebekræftelser

Du kan let udsende tilbud og ordrebekræftelser i Web-Regnskab. Hvis kunden takker ja til dit tilbud kan du let omdanne det til enten en ordrebekræftelse eller direkte til en faktura - som du naturligvis kan rette til før den bliver udsendt.

 

Fakturering

Let rykkermodul

Når du støder på kunder der ikke betaler til tiden kan du let rykke dem gennem vores rykkermodul. Du kan selv vælge om der skal pålægges rykkergebyr og renter.

Send til inkasso med ét klik

Reagerer dine kunder ikke på egne rykkere kan det hjælpe at få sendt sagen til inkasso. Det er for de fleste dog en meget tung og bekostelig opgave. Derfor er vi ekstra glade for at kunne hjælpe dig med en gratis inkasso aftale gennem vores inkasso partner som er et stort og anerkendt inkasso firma.  

Indsamlet via Trustpilot

Hvad brugerne siger