Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Om Web-Regnskab

Web-Regnskab er beliggende i centrum af København nær Amalienborg.

Vi er en del af en Software gruppe, der inkluderer vores søster-produkter, Smarter-CRM, Web-side.dk, Web-forening og Web-booking. Vores fokus er at skabe lette online software værktøjer der gør hverdagen lettere og smidigere for små og mellemstore selvstændige virksomheder. Systemerne "taler sammen" hvilket betyder at du som Regnskabskunde også kan koble CRM system på, og som CRM kunde kan koble et regnskabs system oveni. Dermed slipper man for at have mange systemer, men kan nøjes med et!

Vores team består af 8 personer med forskellige kompetencer inden for virksomhedsdrift, udvikling, crm, økonomi, salg og marketing.

Økonomisk Velfunderede

Vores virksomhed er sund og overskudsgivende, og vi brænder for at videreudvikle produkterne, men altid med fokus på at holde vores produkter lette og enkle at bruge.

Kompetente kræfter bag

Web-Regnskab er udviklet og udvikles løbende med både Revisor og bruger feedback.

I vores team sidder blandt andet en tidligere systemarkitekt på et af verdens største økonomisystemer, og han er med til at sikre at Web-Regnskab fungerer som et økonomisystem skal fungere. Vores team består også af en tidligere revisor fra et af Danmarks største og mest velrespekterede revisionsfirmaer, som er med til at sikre at programmet lever op til lovens krav.

Web-Regnskab.dk
Amaliegade 36
1256 København K
Danmark

Telefon: 86 51 72 03

CVR: 28 99 46 05

support@web-regnskab.dk