Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Online Regnskabsprogram - Danmarks letteste

Prøv gratis nu i 14 dage

Regnskab let og billigt - så har du netop fundet løsningen! Web-Regnskab er et dansk udviklet online regnskabsprogram, som kan gøre din daglige bogføring let og effektiv.

Se vores FAQ for gode tips samt videoguides!

Online Regnskabsprogram - Meget Lettere!

Web-Regnskab er skabt med et formål for øje - at lave Danmarks letteste online Regnskabsprogram, som du kan finde ud af at bruge uden at have en længerevarende regnskabsuddannelse.

Web-Regnskab giver dig et let og brugervenligt billede hvor du med få klik kan se hvad din omsætning har været, hvad dit aktuelle resultat er og meget mere.

Med Web-Regnskab bliver bogføring nu til at finde ud af for alle mindre erhvervsdrivende som ikke er de store bogførings eksperter. Let Adgang - Ingen Installation!

Let Adgang - Ingen Installation

Web-Regnskab er et Online Regnskabsprogram, der kan tilgås fra en hvilken som helst computer. Dette betyder også at du ikke behøver have besvær med at installere noget software på din computer, og hvis du skifter computer er der ikke noget bøvl med at få dine regnskabsdata med over på din nye computer.

Web Regnskab hoster løsningen (SaaS). Dette betyder, at du ikke behøver bekymre dig om andet end at benytte det brugervenlige program.

Har du spørgsmål til vores online regnskabsprogram må du endelig kontakte os. Vi er klar til og hjælpe dig. Kontakt os i dag på telefon 86 51 72 03.

Laveste Pris på Markedet - 49 kr. / mdr!

Hos Web-Regnskab mener vi at Online Software ikke skal koste mere end højst nødvendigt. Derfor har vi prisfastsat produktet så vi kan have den mest konkurrence dygtige pris. Vi koster derfor 50 - 90 % mindre end de konkurrerende produkter på markedet. Du får et let og brugervenligt bogføringsprogram hvor vi har fjernet nogle af funktioner som de "store" regnskabsprogrammer har og som kun 5% af mindre virksomheder har brug for. Derfor betaler du mindre, og betaler derfor ikke for al den udvikling der er lavet til større virksomheder og som du aldrig får brug for.

Pris strukturen er samtidig opbygget på en måde så du selv kan vælge hvor billigt du vil have Regnskabsprogrammet.

Se prislisten for ekstra moduler til Web-Regnskab >>

Derfor er det et Let Online Regnskabsprogram

Web-Regnskab er lige til at gå til. Vi har fjernet alle overflødige funktioner i programmet der anvendes af mindre end 5% af mindre erhvervsdrivende, og i stedet fokuseret på at gøre systemet lækkert, hurtigt og let at arbejde med.

Web-Regnskab bygger på .Net AJAX teknologi, der gør at de aktiviteter du foretager på siden kan loades uden at hele siden skal genindlæses. Det giver dig hurtige svartider og let brugertilgang.

Typisk kan vores kunder finde ud af at bruge systemet helt uden at se vores instruktionsvideoer eller andet, blot ved intuitiv indtastning. Vi anbefaler dog at se videoen igennem for hurtigere at komme rigtigt i gang.