Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Online Regnskabsprogram - Danmarks letteste til blot 59 kr./md!

Online Regnskabsprogram - Meget Lettere!

Web-Regnskab er skabt med et formål for øje - at lave Danmarks letteste online Regnskabsprogram, som du kan finde ud af at bruge uden at have en længerevarende regnskabsuddannelse.

For selv om du er dygtig til af drive virksomhed, betyder det nødvendigvis ikke, at regnskab og bogføring ligger lige til højrebenet. Vi hører dagligt om mange mindre erhvervsdrivende - både nye og erfarne, som er blevet fanget i et stort og uoverskueligt regnskabsprogram, som de slet ikke kan finde rundt i.

Let at finde rundt i

Web-Regnskab giver dig et let og brugervenligt billede hvor du med få klik kan se hvad din omsætning har været, hvad dit aktuelle resultat er og meget mere. Det bliver meget nemmere for dig, hurtigt at kunne danne dig et overblik over din virksomheds aktiviteter og hvor du som ejer skal være ekstra opmærksom eller påpasselig og hvor du bare skal give fuld gas.

Simpel bogføring kan være svært nok, hvis du som virksomhedsejer ikke har en basisviden på området - men det er heldigvis ikke umuligt. Det handler i bund og grund om at vælge et system, der netop er baseret på nemme arbejdsgange og let adgang. Så skal forståelsen og rutinen nok komme meget hurtigere end du tror.

Med Web-Regnskab bliver bogføring nu til at finde ud af for alle mindre erhvervsdrivende, som ikke er de store bogføringseksperter. Let Adgang - Ingen Installation!

 

Bogføring

Web-Regnskab giver dig et værktøj til at lave simpelt regnskab online

Det kan tilgås fra en hvilken som helst computer - og dette betyder også, at du ikke behøver have besvær med at installere noget software på din computer, og hvis du skifter computer er der ikke noget bøvl med at få dine regnskabsdata med over på din nye computer.

Mange erhvervsdrivende har både en computer på jobbet og en derhjemme. Det kan også være, at du benytter en tablet eller din mobil, når du er på farten, fordi de er nemmere at have i tasken. Med en løsning fra Web-Regnskab, kan du nemt tilgå dit regnskab fra enhver enhed.

Det kan have sine fordele, at du ikke skal downloade et tungt program på din computer. For det første kan pladsen være begrænset, for du har sikkert andre større programmer, der fylder. For det andet er du ikke begrænset til at kunne arbejde med dit regnskab på en enkelt computer. For det tredje behøver du overhovedet ikke bekymre dig om backups, hackerangreb, sikkerhed og andre trælse aspekter.

 

 

Et simpelt regnskab

Web Regnskab er simpelt regnskab og vi hoster løsningen (SaaS)

En SaaS løsning er langt at foretrække for dig, det betyder nemlig, at vi som udbyder står for

En sikker og godkendt forbindelse
Flere daglige backups af dine data
Systemopdateringer og vedligeholdelse
 

SaaS er en forkortelse for det engelske udtryk “Software as a Service” eller på dansk “Software som en Service”. Du benytter dig sikkert allerede af en SaaS baseret løsning. For eksempel er Microsoft Office 365, G Suite, Shopify og Hubspot alle SaaS løsninger.

Dette betyder, at du ikke behøver bekymre dig om andet end at benytte det brugervenlige program.

Har du spørgsmål må du endelig kontakte os. Vi er klar til og hjælpe dig. Kontakt os i dag på telefon 86 51 72 03.

Online Regnskabsprogram - Danmarks letteste fra blot 59 kr./md!

Prøv gratis nu i 14 dage

 

Bogføring

Laveste Pris på Markedet

Hos Web-Regnskab mener vi at Online Software ikke skal koste mere end højst nødvendigt. Derfor har vi prisfastsat produktet, så vi kan have den mest konkurrencedygtige pris. Vi koster derfor 50 - 90 % mindre end de konkurrerende produkter på markedet. Du får et let og brugervenligt bogføringsprogram, hvor vi har fjernet nogle af de funktioner, som de "store" online regnskabsprogrammer har og som kun 5% af mindre virksomheder har brug for.

Let modulstruktur gør det billigt for dig

Vi synes nemlig det er mest fair, at alle vores kunder alene betaler for de funktioner og moduler, de gør brug af - ligegyldigt hvilken størrelse virksomheden har. Derfor betaler du hos os mindre for dit regnskab, og du betaler slet ikke for al den udvikling, der er lavet til større virksomheder og som du aldrig får brug for. Vi kigger ikke på antal posteringer - så du kan postere så meget du vil uden det koster ekstra - i modsætning til konkurrenter på markedet. Se det kalder vi for både fair og billig regnskab!

Prisstrukturen modul funktionen er samtidig opbygget på en sådan måde, at du helt selv kan vælge, hvor billigt du vil have dit system.

Se prislisten for ekstra moduler til Web-Regnskab >>

 

Bogføring

Online Regnskabsprogram med Ekstra Moduler

Web-Regnskab er et modulopbygget program. Som før nævnt giver det dig utroligt mange fordele. Både i form af brugervenlighed, virksomhedens behov og i form af en overordentlig gunstig prisstruktur.

Derfor er det genialt:

Du betaler markedets laveste basispris
Du betaler kun for de ekstra moduler, du har brug for
Du kan tilgå dit online regnskabsprogram fra en hvilken som helst enhed
Du kan med få klik få overblik over din virksomheds performance
Du kan nemt og ubesværet give din revisor eller bogholder adgang til Web-Regnskab

Web-Regnskab giver dig en gylden mulighed for at få et nemt, skræddersyet og overskueligt online regnskabsprogram til en fuldkommen konkurrencedygtig pris.

Det er en klar fordel for dig, at du med Web-Regnskab får et nemt online regnskabsprogram til små og store virksomheder, som vi hoster for dig. Ingen tunge downloads, sikkerhed for flere daglige backups og nem tilgang fra en hvilken som helst enhed.

Den helt rigtige sammensætning er alt for dig

Vi har lavet en fast lav pakkepris på de moduler, som langt størstedelen af de små og mellemstore virksomheder skal bruge i deres daglige bogføring. De hører naturligvis med i din basispakke. Herefter kan du tilkøbe moduler, hvis du altså har brug for det. Det betyder, at du kun betaler for det, du skal bruge, og ikke andet. Rigtig mange af vores glade kunder klarer sig fint med basispakken.

Sådan Vælger du nemt dine Ekstramoduler

Nogle gange kan det være vanskeligt at bevare det forkromede overblik over, hvad du allerede har adgang til eller benytter i din virksomhed og hvad du reelt mangler for at kunne klare de behov, du har.

Hos Web-Regnskab finder du en overskuelig liste over alt det, der hører med i dit simple online regnskabsprogram, lige så vel som du finder en liste over flere funktioner, som du i din virksomhed måske kunne drage stor nytte af.

Det er ikke sikkert du har brug for dem, men her får du lige et par eksempler på de moduler, som for mange mindre erhvervsdrivende er uundværlige.

EAN Faktura

Handler du for eksempel allerede eller har du ønske om at handle med den offentlige sektor, skal du kunne fremsende en EAN faktura, for at kunne modtage betaling for dine varer eller ydelser. Det er simpelthen et uomtvisteligt krav til dig, hvis du har kunder i den offentlige sektor.

Mange erhvervsdrivende kan godt få lidt sved på panden, når talen falder på EAN fakturaer, men der er der heldigvis overhovedet ingen grund til når man bruger et online regnskabsprogram som Web-Regnskab. Her kan du nemlig nøjes med at betale et fast, lavt beløb, pr. EAN faktura du sender afsted. Du kan læse meget mere om EAN modulet her.

Lagerstyring

Har du eget varelager og vil du gerne kunne lette processen med at regulere dit varelager så det altid er up to date, både når du sælger og du tager varer retur? Så har du mulighed for at få et lagerstyringsmodul, som til alle tider viser dig den aktuelle lagerbeholdning af dine varer.

Her vil du kunne hurtigt kunne få styr på din lagerværdi og du laver nemt lagerstatus ved årets afslutning. Du kan få meget mere at vide om lagerstyringsmodulet her.

Bankintegration

Det kan for nogle virksomheder være en stor fordel at kunne trække data fra banken direkte ind i kassekladden. Den løsning kan du nemt anvende med Web-Regnskab. Vi har allerede makroer liggende på en lang række danske banker, så du ubesværet kan vælge denne nemme løsning, når du skal bogføre dine bankposteringer.

Du kan læse meget mere om dine muligheder med vores smarte og nemme Bankintegrationsmodul lige her.

Tag et kig på dine mange muligheder for at benytte dig af ekstramoduler, der kan gøre din hverdag meget nemmere og dit up to date overblik over din virksomhed komplet.

Indsamlet via Trustpilot

Hvad brugerne siger

Derfor er det et Let Online Regnskabsprogram
Kun de relevante funktioner
Web-Regnskab er lige til at gå til. Vi har fjernet alle overflødige funktioner i programmet, der anvendes af mindre end 5% af mindre erhvervsdrivende, og i stedet fokuseret på at gøre systemet lækkert, hurtigt og let at arbejde med. Dit regnskab - meget lettere!

Den rigtige teknologi
Web-Regnskab bygger på .Net AJAX teknologi, der gør at de aktiviteter du foretager på siden kan loades uden at hele siden skal genindlæses. Det giver dig hurtige svartider og let brugertilgang.

I en travl hverdag er både nemt og hurtigt at foretrække - specielt når det kommer til bogføring. For lad os bare sige det som det er - regnskab og bogføring er sjældent den virksomhedsaktivitet, vi som virksomhedsejer glæder os allermest til. For mange er det i starten et nødvendigt onde, som bare skal overstås, men heldigvis bliver det sjældent ved med at være sådan.

Genialt både for virksomheder og for bogholdere
Vores mange glade og tilfredse kunder og vores store skare af samarbejdende revisorer og bogholdere vidner om, at vi holder hvad vi lover. Et logisk, overskueligt og let online bogføringssystem, der tilgodeser den store mængde virksomhedsejere, der finder bogførings kunst både en smule farlig, lettere forvirrende og frygtelig tidskrævende.

Typisk kan vores kunder finde ud af at bruge systemet helt uden at se vores instruktionsvideoer eller andet, blot ved intuitiv indtastning. Vi anbefaler dog at se videoen igennem for hurtigere at komme rigtigt i gang..

Hvilket Regnskabsprogram skal Du Vælge?

Der findes efterhånden mange online regnskabsprogrammer på det danske marked, hver med deres personlige indgangsvinkel til præsentation og fokuspunkter, der nemt kan forvirre et i forvejen besværligt emne for dig.

For alle de online regnskabsprogrammer du kigger på, forklarer de samme ting på forskellig måde, hvilket uvægerligt er med til at forvirre dig, mere end godt er. Forvirringen ender med at være total og det samme gør din tvivl på egne evner, når det kommer til bogføring og regnskab.

Vi siger ikke, at vi er bedre end alle andre, for det har vi ikke belæg for.

Men vi siger, at hos os får du
Danmarks letteste online regnskabsprogram
Danmarks laveste pris for sammenlignelige basispakker
Et utroligt kompetent og forstående supportteam
Mulighed for at skræddersy din løsning
 

Sjov bogføring?
Om vi nogensinde får dig til at sige, at bogføring er sjovt, kan kun tiden vise. Men vi er helt sikre på, at du vil være enig med os i, at et online regnskabsprogram der kan bogføre og sende faktura fra Web-Regnskab både er let, overskueligt,  logisk, tidsbesparende og billigt. Det er, som man siger på godt jysk, ikke så ringe endda.

.


Hos Web-Regnskab har vi Mere at Byde på

Er du helt ny virksomhedsejer, skal du vide at Web-Regnskab byder på mange andre relevante og funktionelle implementeringer, som kan løfte din nye virksomhed. Mangler du lidt af det hele, så kan du samle det hos os. Det giver sig en meget mere overskuelig start på dit nye liv som virksomhedsejer og samtidig sparer det dig penge på bundlinjen. For akkurat som med vores online regnskabsprogram, er vores øvrige priser mere end spiselige.

Blandt vores øvrige kompetencer finder du blandt andet

CRM system
Hjemmeside
Webshop
Online booking system

Det er ikke sikkert din virksomhed har brug for det hele, men du har rig mulighed for at vælge til og fra som det passer dig, for vi er slet ikke interesseret i at sælge dig noget, som du ikke har brug for. Vi lever af glade og tilfredse kunder, der netop værdsætter vores fleksibilitet og objektive vejledning.

Giv os gerne et kald på telefon 86 51 72 03 og lad os tage en helt gratis og uforbindende dialog om dine muligheder hos os. Det koster dig ikke andet end en smule af din tid - og selv om vi allerede har sagt, at tid er penge - ja, så er et opkald til os din mulighed for netop at spare penge.


Nystartet Virksomhed - vi Hjælper dig godt i gang

Er du i færd med at starte virksomhed - måske for første gang - så er der virkelig meget at se til og 24 timer i døgnet synes aldrig helt at være nok. Uanset om du sælger varer eller ydelser og uanset om du har en webshop eller en fysisk butik, klinik eller kontor, skal du fra dag et i gang med at føre regnskab for din virksomhed.

For alt for mange nye, mindre virksomheder er bogføringen den absolut største udfordring og den opgave, der volder allermest hovedbrud. Det kan nemt starte en ond cirkel, hvor bogføringen altid kommer i sidste række og dermed er der større risiko for mangelfuld bogføring, glemte bilag og alt for mange fejl.

Sådan behøver det heldigvis ikke være, for med web-regnskab.dk får du en nemt, overskueligt og altid tilgængeligt online regnskabsprogram, som du ikke skal betale i dyre domme for.

Virksomhedens Økonomi

At holde styr på en virksomheds økonomi kan være en udfordrende opgave, og det kræver ofte mange ressourcer for at sikre, at alle krav og bilag bliver behandlet korrekt. Uanset størrelsen på virksomheden er korrekt bogføring og fakturering vigtig for at opretholde en sund forretningsdrift.

Det kan være udfordrende at finde det rigtige system til at håndtere alle disse aspekter, da der er mange forskellige systemer og software på markedet, og ikke alle systemer passer til alle virksomheder. Men med den rigtige løsning kan du opnå en mere effektiv og pålidelig håndtering af din virksomheds økonomi.

En løsning, som er tilpasset dine specifikke behov, kan hjælpe dig med at håndtere alle krav og bilag på en mere struktureret måde, så du kan minimere risikoen for fejl og sikre, at alt er på plads. Med den rigtige løsning kan du også sende fakturaer direkte fra systemet og derved spare tid og reducere arbejdsbyrden for din virksomhed.

Lette instruktionsvideoer og kompetent support

Der er ingen tvivl om, at både vores instruktionsvideoer og vores kompetente supportteam kan guide dig i den rigtige retning, når du har behov for hjælp. Det giver dig en god ro i maven og muligheden for at tage ejerskab over din virksomheds regnskab.

Som en lille bonusinformation kan vi fortælle dig, at langt de fleste af vores mange kunder ikke engang behøvede at bruge hverken instruktionsvideoer eller få hjælp fra vores support for at komme i gang. Så når vi siger at Web-Regnskab er nemt og ligetil, så er det sandt.

Faktisk er vi så sikre på, at du vil blive positivt overrasket over både vore super nemme online regnskabsprogram og vores konkurrencedygtige pris, at vi giver dig muligheden for at prøve vores fantastiske tilbud - helt gratis adgang i 14 dage.

Prøv Gratis i 14 dage - din Sikkerhed for Succes

Hos Web-Regnskab behøver du ikke du ikke bekymre dig om noget som helst. Her kan du nemlig få lov at teste vores nemme online regnskabsprogram i 14 dage, før du bestemmer dig til, om det er hos os du skal finde din trygge havn - i hvert fald hvad angår din virksomheds regnskab.

Vi er sikre på, at du vil synes om det, netop fordi du sparer mere tid på din bogføring. Og tid er som bekendt penge, som en klog mand engang har sagt. Hos os sparer du faktisk også mere end din tid, for du får samtidig markedets laveste pris på din basispakke.

Så brug dine 14 gratis dage fornuftigt. Tjek dine muligheder ud på vores hjemmeside, få svar i vores FAQ, hvor du uden tvivl kan få svar på mange af dine spørgsmål, se vores instruktionsvideoer og gå i gang med din bogføring.

Vil du ha en revisor med på sidelinien?

Det kan også være formålstjenstligt at du finder dig en revisor eller bogholder, hvis du endnu ikke har en sådan på plads. Du kan finde et stort og landsdækkende udvalg af revisorer / bogholdere her. De har alle sagt god for vores nemme online regnskabsprogram og er blevet partnere hos os. Det er vi både glade og stolte over.

Har du lyst til at prøve Danmarks nemmeste og billigste online regnskabsprogram helt og aldeles gratis i 14 dage, så kan du få gratis adgang her:

Prøv gratis nu i 14 dage