Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Hjemmeside billigt - kun 59 kr. /md

Hjemmeside til dit firma - 59 kr. /md

Har du endnu ikke en hjemmeside for din virksomhed, eller betaler du for meget for den du har? Med Web-Regnskab.dk's nye hjemmeside produkt kan du få en super flot og professionel hjemmeside til en brøkdel af hvad den ville koste hvis du købte den andre steder.

Styr din hjemmeside fra Web-Regnskab!

Vores lækre hjemmeside produkt gør pludselig Web-Regnskab til meget mere end et regnskabsprogram. Du vil være i stand til at opdatere din hjemmeside super let og enkelt med samme login som når du logger in på Web-Regnskab. Du vil således blot få et ekstra menupunkt der hedder "Hjemmeside", og her kan du uden noget kundskab kunne ændre dine menupunkter, billeder og tekster på hjemmesiden.

Det er så let at bruge at alle kan finde ud af det!

Få dit eget domæne

Vores løsning giver dig dit helt eget domæne. Du kan altså få en hjemmeside adresse som www.dit-firmanavn.dk og dermed fremstå professionel over for dine kunder. Med vores løsning får du også mulighed for at få en eller flere e-mail adresser der ender på dit eget domæne navn. Alt det tekniske skal du ikke tænke på - det sætter vi op for dig.

Godt i søgemaskinerne

Hjemmeside løsningen vi tilbyder er optimeret mod søgemaskinerne, hvilket betyder at du lettere kan blive fundet af Google og andre søgemaskiner.

10.000 kr.'s værdi for 59 per md.!

Andre steder kan du let få lov til at betale op mod 10.000 kroner for en hjemmeside der er så flot som den vi tilbyder. Fordi vi kan tilbyde den til så mange kunder, kan vi lave det til så lav en pris. Vores pris inkluderer hosting så du skal ikke engang ud og købe et webhotel selv - det er inkluderet!

Kom i gang i dag!

Kontakt vores kundeservice i dag på 86 51 72 03 eller på support@web-regnskab.dk og bestil din egen flotte hjemmeside til kun 59 kr. per måned (708 per år) !

Alle priser

Hjemmeside - Læs mere +59 kr.
Flot egen hjemmeside der kan redigeres fra Web-Regnskab +49 kr.
Eget domænenavn (eks. www.firmanavn.dk) +10 kr.
Egen email adresse på domænenavn, per email adresse +10 kr.
Søgemaskine optimerings modul +10 kr.
Kontaktformular Modul +5 kr.
Webshop System - læs mere +49 kr.
Overfør webshop salg til Web-Regnskab +10 kr.
Oprettelse 299 kr.
Grafikerhjælp - simpelt topbanner + 3 slider billeder til forside 599 kr.